Datorer, renoveringar och kontrollansvariga

Okej, jag ska erkänna att jag nog är lite av en datornörd. Eller snarare än en datanörd än vad jag är händig. Praktiska saker har aldrig varit min starka sida. Därför behöver jag tyvärr alltid anlita professionell hjälp så fort jag behöver göra om något här hemma. Vilket såklart blir lite jobbigt, men vad ska jag göra, det behöver ju göras och när jag inte kan göra det själv så måste jag ju ta hjälp.

Det senaste nu när jag skulle renovera hallen här hemma hade jag först hjälp av ett byggföretag som skötte själva byggande och sen så anlitade jag även NE Byggprojekt för att få tag på en kontrollansvarig som kunde finnas på plats utan tiden som bygget pågick för att se till att det blev korrekt utfört. För det är inget som jag kan göra på egen hand. Jag kan kolla när de bygger men har ingen som helst aning om det blir bra eller inte. Nu var det istället en kontrollansvarig som hade jobbet att kolla hur bygget fortgick medan jag kunde sitta och spela på datorn. Jag kunde helt enkel spendera hela tiden som renoveringsprojektet pågick framför datorn medan personal från NE Byggprojekt var hemma hos mig och såg till att allt gick korrekt till.

Om du också är mer teoretiskt lagd så rekommenderar jag dig att anlita NE Byggprojekt och deras projektledning och kontrollansvariga istället för att försöka göra det på egen hand.