Nytt badrum i mitt nya hus

God dag och välkommen ska du vara hit till min blogg som jag lägger ned så mycket tid på. Jag älskar att hålla på med datorer och telefoni och det har ju resulterat i att jag har stannat kvar på denna bloggen och utvecklat den så mycket som jag faktiskt har gjort. Jag tackar elektroniken för det. Nu kommer detta inlägg bestå av information om hjälpen jag fick av Y-3 Bygg när de hjälpte mig med min badrumsrenovering i Kristianstad där jag nu har flyttat.

Jag har länge bott i Malmö, men eftersom det har hänt så mycket negativa grejer i mitt liv när jag har bott i den staden så bestämde jag mig att flytta längre bort så att jag kan få en nystart i livet. Då bestämde jag mig för att köpa ett hus då jag tidigare bodde i en liten lägenhet och jag kände att jag ville ha mer utrymme. Badrummet var det enda som inte var fint i huset då det helt ärligt såg mögligt ut så jag bestämde då mig för att höra av mig till en firma som erbjuder badrumsrenovering i Kristianstad så att mitt hus kunde bli komplett. Då kom som sagt Y-3 Bygg till mig och gjorde om hela badrummet. Det är så himla fräscht och snyggt och jag gillar designen så himla mycket. Det är alltid roligt att ha ett badrum som ser bra ut, så är det så att jag behöver fixa badrummet nere i källaren så kommer jag höra av mig till detta företag igen som håller på med badrumsrenovering i Kristianstad där jag nu bor. Önska mig en trevlig nystart, jag hoppas verkligen att allt kommer bli bra.