Majas Måleri i Uppsala

Välkommen till mig på Majas Måleri i Uppsala och hos mig kan du vara säker på att du som kund kommer sättas i främsta rummet. Därför garanterar jag alltid till mina kunder att ni kommer få ett gott bemötande, såväl som personlig service och att mitt slutresultat kommer hålla en hög kvalité och att slutresultat även kommer vara professionellt. För att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar mig ger jag även alltid två års garanti på alla mina avslutade måleriprojekt. Jag använder mig alltid av redskap och målarfärger från Flugger Färg och där kan du även hitta inspiration till ditt hem för olika färger med mera, men om du inte vet om vilken färg du vill ha, ger jag dig gärna tips och råd på färger med mera som du skulle kunna använda dig av och alla mina måleriuppdrag utförs med samma noggrannhet, effektivitet och noggrannhet.